KPN Internet

De beste voor thuis

KPN ook op jouw adres?

Stap 1: je gekozen basis

KPN Compleet

Heb je een KPN Mobiel abonnement?

Dan krijg je iedere maand € 5,- korting op ieder mobiel abonnement.

2

Stap 2: breid je basis uit

Jij bepaalt wat er in je pakket zit, niet wij. Kies hieronder je extra's zoals internetsnelheid of Vast Bellen. Deze kun je iedere maand aanpassen. Voel je vrij! Elke maand aanpasbaar
Internetsnelheid

Doe de postcodecheck om te zien welke maximale internetsnelheid op jouw adres haalbaar is.
Check direct je postcode

Download

Upload

tot 40 Mbit/s

tot 4 Mbit/s

Inbegrepen

_extra_content_01_

_extra_content_02_

Haal meer uit je internet

WiFi-versterker

Ook snel internetten op zolder en in de tuin! Probeer hem eerst 14 dagen uit en vergroot je bereik

€ 49,00 eenmalig

KPN Veilig - 5 apparaten

Altijd veilig internetten op 5 apparaten.

€ 5,00 /mnd

Vaste telefonie

Vaste telefoonlijn

Vast bellen bij je pakket? Selecteer het hier.
Bellen kost 0,12 /min met een starttarief van 0,12.

€ 1,00 /mnd

3

Stap 3: personaliseer

Dit is de laatste stap. Kies voor zenderpakketten of Spotify Premium. Klik hierna op de blauwe knop 'Verder' (rechts) om door te gaan. Hier kun je meerdere tv-ontvangers selecteren en je persoonsgegevens invullen.

Elke maand aanpasbaar
Entertainment

Spotify Premium

Altijd toegang tot miljoenen nummers.
€7,50 zolang je abonnement loopt.

€ 10,00 /mnd
Nu: 7,50 /mnd

Besparen met televisie erbij?

Vergelijk en bespaar met KPN Internet en TV Tijdelijk de eerste 6 maanden korting.

Wil je meer weten?

 • Overstapservice

  Zorgeloos overstappen

  Als jij overstapt, doen wij bij KPN al het werk. We hebben voor onze nieuwe klanten een Gratis Overstapservice ontwikkeld voor een naadloze overgang. Wij gebruiken je gegevens om je overstap te regelen bij je oude provider. Klik tijdens de bestelling op 'Ik wil dat KPN mijn abonnement(en) opzegt'.

  Gratis Overstapservice

  • Geen dubbele kosten
  • Tijdens je overstap kun je gewoon blijven internetten
  • 23 werkdagen i.v.m. wettelijk opzegtermijn oude provider

  Zelf opzeggen?

  Als je zelf je contract bij je huidige provider opzegt, kun je er bijvoorbeeld voor zorgen dat de abonnementen overlappen. In sommige gevallen kan dit handig zijn. Bijvoorbeeld als je gaat verhuizen en op twee plekken tegelijkertijd internet wilt hebben. Na je bestelling krijg je toegang tot onze Overstaptool waarmee je binnen vijf minuten een brief aan je provider schrijft. De voordelen van zelf overstappen zijn:

  • Sneller internet thuis: gemiddeld 10 werkdagen
  • Overlap mogelijk

 • Installatie en Monteur + WiFi-check

  Afspraak maken met de Gratis Monteur

  Bij jouw pakket krijg je een Gratis Monteur die alles voor je installeert. Na installatie doet hij ook een WiFi-check. Jij hoeft hiervoor alleen de installatieafspraak te maken na je bestelling. Je ontvangt binnen 2 werkdagen per mail of post de orderbevestiging met de gegevens hiervoor. Je kunt de Gratis Monteur inplannen op een moment dat het jou uitkomt en hij gaat pas weg zodra alles werkt. De monteur is beschikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 18.00. De monteur installeert het modem, max. 2 televisies (afhankelijk van je pakket), 1 laptop, pc of tablet en zorgt voor een werkende vaste telefoonaansluiting.

  Zelf installeren: binnen 20 minuten klaar!

  Je hoeft geen gebruik te maken van de Gratis Monteur. Ons pakket is namelijk zo eenvoudig te installeren, dat iedereen het binnen 20 minuten zelf kan. Dat vinden we belangrijk: dat het pakket geïnstalleerd kan worden binnen een paar simpele stappen. Ook als je niet technisch bent. Als je geen monteur wilt, hoef je niks te doen. Wil je toch hulp? Dan kun je altijd nog de Gratis Monteur inschakelen. In sommige gevallen is een monteur noodzakelijk. Hiervan brengen we je na je bestelling op de hoogte. Op deze manier garandeert KPN altijd een zorgeloze installatie.

  Extra's

  Wil je iets extra? Zoals een draadloze verbindingsset, WiFi-versterker of extra lange kabel? De Gratis Monteur neemt dit gelijk voor je mee. De kosten hiervan worden op je eerste factuur in rekening gebracht.

  Al internet van KPN?

  Heb je al Internet van KPN en bestel je Interactieve TV erbij? Dan is het installeren heel eenvoudig en is een monteur meestal niet nodig. Mocht het toch niet lukken, dan staan onze gratis Klantenservice en Gratis Monteur voor je klaar. Je kunt het beste bellen zodra je tv-aansluiting is opgeleverd, je ontvangt hierover een SMS.

 • Levering en pakket

  Wanneer krijg ik mijn pakket?

  Het installatiepakket ontvang je uiterlijk 3 dagen voor de ingang van je pakket, maar we doen ons best om het nog sneller te leveren. Je ontvangt dit via de betrouwbare verzending van PostNL. In het pakket vindt je het modem, de tv-ontvanger(s) voor Interactieve TV, het aansluitmateriaal en een duidelijke gebruikershandleiding.

  Kan ik het pakket op een ander adres laten bezorgen?

  Ja, je kan je pakket op een ander afleveradres laten bezorgen. Vul dit in bij je adresgegevens tijdens de bestelling.

  Niet thuis?

  Als je niet thuis bent op het moment dat ze bezorger langskomt, bezorgen we het pakket bij je buren of bieden we het op een andere dag opnieuw aan. Mocht het pakket dan niet bezorgd kunnen worden, dan ontvang je een kaart in de brievenbus met het adres van de dichtstbijzijnde afhaallocatie zoals een postkantoor. Hier kun jij of iemand uit je gezin het twee weken lang ophalen.

  Levertijd

  • Ben je nog geen klant? Dan heb je binnen gemiddeld 10 werkdagen KPN thuis. Tenzij je gebruikmaakt van de Overstapservice. Dan zijn wij verplicht 23 werkdagen te hanteren.

Reviews door klanten

Geen gedoe

3,0

Wij zaten al jarenlang met internet ergens anders en moesten een paar keer per dag het internet resetten door de stekker van het modem eruit te trekken. Na overstap naar KPN hier geen last meer van. Wat een rust!! Internetsnelheid leek in vergelijking lager dan wat we hadden, maar we hebben eigenlijk geen verschil gemerkt. De monteur was ook super en nadat hij alles had aangesloten heeft hij nog de snelheid gecontroleerd en hij zei dat mocht er iets zijn dan kunnen we altijd weer op nieuw een monteur krijgen.

01-05-2017 door FdeJager
 • Totaalscore 7,5
 • Gebruikersgemak 8
 • Mogelijkheden 7
 • Levering 7
 • Installatie 8
 • Totaalscore 7,5

Monteur

3,0

We hadden het internet eerst zelf geprobeerd te installeren, maar we wonen in een oud huis in Rotterdam en daardoor lukte het niet zelf, dus toen hebben we gisteravond laat de klantenservice nog gebeld en kregen we de vanochtend gelijk een monteur. Hij heeft wat draadjes in de meterkast omgewisseld en toen werkte alles. Onze dochter had al mobieltje van jullie en we zijn nu compleet geworden en daardoor krijgt ons dochter nu ipv 2 gb het dubbele en wij betalen 5 euro minder per maand, dus dat scheelt weer! We vinden het wel jammer dat we geen 100 mbit/s kunnen krijgen, maar misschien in de toekomst wel.

29-04-2017 door Jacq1
 • Totaalscore 6,8
 • Gebruikersgemak 7
 • Mogelijkheden 7
 • Levering 7
 • Installatie 6
 • Totaalscore 6,8

Wij wonen erg achteraf en we hadden vaak last van

3

slechte ontvangst. Mijn kleinzoon woont in finland en we konden vaak niet goed bellen vanaf de tablet, dat vonden wij jammer want het is zo mooi dat dat tevenwoordig kan. Mijn dochter zei toen dat ze internet heeft van de KPN en bij hun ging het Skypen wel altijd goed. Ik ben toen gaan lezen wat mensen op hun internet hadden geplaatst over de KPn en zag dat veel mensen internet van KPN een aanrader vinden voor als je wat meer achteraf woont. Toen hebben we samen met onze dochter dus besteld, want het was wel een beetje moeilijk te vinden hoe we dat moesten doen, hoor.wij zijn erg blij want we kunnen onze kleinzoon nu goed zien op de tablet. Ik wil u graag hartelijk danken. Met vriendelijke groet, Mevrouw Van Dinther

27-04-2017 door Mevrouw van Dinther
 • Totaalscore 6,8
 • Gebruikersgemak 5
 • Mogelijkheden 8
 • Levering 7
 • Installatie 7
 • Totaalscore 6,8
 • Gratis overstapservice
 • Betrouwbaar netwerk
 • Gratis monteur
Terug naar boven

Nog 0 dagen 0 uur 0 min 0 sec.

/mnd

Let op: Doe de postcodecheck en controleer de beschikbaarheid op jouw adres. Prijzen zijn inclusief btw. Modem in bruikleen. Onze abonnementen kun je na het eerste jaar per maand opzeggen. Interactieve TV is alleen verkrijgbaar i.c.m. Internet van KPN. Op de kortingsactie zijn actievoorwaarden van toepassing.