KPN Internet

& optioneel bellen

3 mnd € 40,- 25,- /mnd

 • Betrouwbaar Nederlands netwerk
 • Gratis overstapservice door KPN
 • Geen activatiekosten

Inhoud

Alles-in-1 ook op jouw adres?

Heb je al KPN Mobiel?

Dan krijg je voordelen zoals: € 5,- korting /mnd!

Breid je pakket uit

Je extra's zoals snelheid of tv-zenders kun je iedere maand aanpassen. Zo zit je nergens aan vast. Voel je vrij!

1. Jouw internetsnelheid

Doe de postcodecheck om te zien welke maximale internetsnelheid op jouw adres haalbaar is.

Download

Upload

20 Mbit/s

2 Mbit/s

€ -5,00 /mnd
(na 3 mnd)

60 Mbit/s

6 Mbit/s

Inbegrepen

2. Vast bellen?
3. Internetopties
Interactieve TV erbij?

Vergelijk en bespaar met KPN Alles-in-1

Meer informatie

Wil je meer weten?

 • Overstapservice

  Zorgeloos overstappen

  Als jij overstapt, doen wij bij KPN al het werk. We hebben voor onze nieuwe klanten een Gratis Overstapservice ontwikkeld voor een naadloze overgang. Het enige wat je hoeft te doen is tijdens je bestelling aangeven of je hetzelfde IBAN-nummer gaat gebruiken bij KPN als bij je oude provider. Zo ja, dan hoef je verder niks te doen. Wij nemen contact op met je provider. Zo niet, dan vragen we je alleen nog om je contractnummer.

  Gratis Overstapservice:


  • Geen dubbele kosten
  • Tijdens je overstap kun je gewoon blijven internetten
  • 23 werkdagen i.v.m. wettelijk opzegtermijn oude provider

  Zelf opzeggen?


  Als je zelf je contract bij je huidige provider opzegt, kun je ervoor zorgen dat de abonnementen overlappen of juist dat er een gat tussen de twee abonnementen zit. In sommige gevallen kan dit handig zijn. Bijvoorbeeld als je gaat verhuizen en op twee plekken tegelijkertijd internet wil hebben. De voordelen van zelf overstappen zijn:

  • Sneller je pakket thuis
  • Binnen 11 - 16 werkdagen
  • We helpen je bij je overstap met onze overstaptool. Daarmee stel je binnen een paar minuten een brief op naar je huidige provider.

  • Ben je al klant bij KPN?

   Als je nieuwe diensten van KPN afneemt, zorgen wij er voor dat je huidige abonnement naadloos overgaat in het nieuwe abonnement. Je bestelt het pakket dat je uiteindelijk wilt hebben inclusief alle opties die je nu ook al hebt én wilt behouden.

 • Installatie en Monteur

  Afspraak maken met de Gratis Monteur

  Bij jouw pakket krijg je een Gratis Monteur die alles voor je installeert. Het enige dat je hiervoor moet doen is een installatieafspraak maken. Na je bestelling ontvang je binnen twee werkdagen per mail of post de orderbevestiging met de gegevens hiervoor. Je kunt de Gratis Monteur inplannen op een moment dat het jou uitkomt en hij gaat pas weg zodra alles werkt. De monteur is beschikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 18.00. De monteur installeert het modem, max. 2 televisies (afhankelijk van je pakket), 1 laptop, pc of tablet en zorgt voor een werkende vaste telefoonaansluiting.  Na je installatie doet de monteur een gratis WiFi-check om te controleren of het internet in je hele huis goed werkt.

  Zelf installeren: binnen 20 minuten klaar!

  Je hoeft geen gebruik te maken van de Gratis Monteur. Ons pakket is namelijk zo eenvoudig te installeren, dat iedereen het binnen 20 minuten zelf kan. Dat vinden we belangrijk: dat het pakket geïnstalleerd kan worden binnen een paar simpele stappen. Ook als je niet technisch bent. Als je geen monteur wilt, hoef je niks te doen. Wil je toch hulp? Dan kun je altijd nog de Gratis Monteur inschakelen. In sommige gevallen is een monteur noodzakelijk. Hiervan brengen we je na je bestelling op de hoogte. Op deze manier garandeert KPN altijd een zorgeloze installatie.


  Extra's

  Wil je iets extra? Zoals een draadloze verbindingsset, WiFi-versterker of extra lange kabel? De Gratis Monteur neemt dit gelijk voor je mee. De kosten hiervan worden op je eerste factuur in rekening gebracht.


  Al internet van KPN?

  Heb je al Internet van KPN en bestel je TV erbij, dan is het installeren heel eenvoudig en is een monteur vaak niet nodig. Mocht het toch niet lukken, dan staan onze gratis Klantenservice en Gratis Monteur voor je klaar. Je kunt het beste bellen zodra je tv-aansluiting is opgeleverd, je ontvangt hierover een sms.


 • Levering en pakket

  Gratis alles thuisbezorgd. Wanneer wordt je pakket geleverd?

  Het installatiepakket ontvang je vaak binnen een week, maar we doen ons best om het nog sneller te leveren.

  Niet thuis?

  Als je niet thuis bent op het moment dat ze bezorger langskomt, bezorgen we het pakket bij je buren of bieden we het op een andere dag opnieuw aan. Mocht het pakket dan niet bezorgd kunnen worden dan ontvang je een kaart in de brievenbus met het adres van de dichtstbijzijnde afhaallocatie zoals een postkantoor.

  Levertijd

  Ben je al klant bij KPN? Dan is de levering binnen 11 tot 13 werkdagen. Ben je nog geen klant, dan heb je binnen 16 werkdagen KPN thuis. Wordt je pakket via ons glasvezelnetwerk geleverd? Dan bestaat de mogelijkheid dat een Gratis Monteur noodzakelijk is voor de installatie van je internetverbinding. In dat geval wordt er telefonisch contact met je opgenomen om een installatieafspraak te maken. Je hebt met glasvezel binnen 11 werkdagen internet van KPN.

 • Gratis overstapservice
 • Betrouwbaar netwerk
 • Gratis monteur
/mnd
Verder
Let op: Doe de postcodecheck en controleer de beschikbaarheid op jouw adres. Prijzen zijn inclusief btw. Modem in bruikleen. Het Alles-in-1 abonnement loopt minimaal 1 jaar. Binnen dat jaar kan je niet kosteloos opzeggen. Daarna wordt je abonnement vanzelf omgezet in een abonnement voor onbepaalde tijd. Het abonnement is dan per maand opzegbaar. Interactieve TV is alleen verkrijgbaar i.c.m. Internet van KPN. Op de kortingsactie zijn actievoorwaarden van toepassing.