KPN Internet

& optioneel bellen

3mnd 40,- 25,- /mnd

 • Betrouwbaar Nederlands netwerk
 • Gratis overstapservice door KPN
 • Geen activatiekosten

Inhoud

Alles-in-1 ook op jouw adres?

Heb je al KPN Mobiel?

Dan krijg je voordelen zoals: € 5,- korting /mnd!

Breid je pakket uit

Je extra's zoals snelheid of tv-zenders kun je iedere maand aanpassen. Zo zit je nergens aan vast. Voel je vrij!

1. Jouw internetsnelheid

Doe de postcodecheck om te zien welke maximale internetsnelheid op jouw adres haalbaar is.

Download

Upload

tot 20 Mbit/s

tot 2 Mbit/s

€ -1,00 / mnd
(korting na 3 mnd)

tot 60 Mbit/s

tot 6 Mbit/s

Inbegrepen

2. Vast bellen?

Gratis vaste telefoonlijn

Wil je een gratis vaste telefoonlijn?
Je betaalt alleen als je belt (11ct /min)

Inbegrepen

3. Internetopties

Spotify Premium

Altijd toegang tot miljoenen nummers.
€7,50 zolang je abonnement loopt.

€ 10,00 /mnd
Nu: 7,50 /mnd

WiFi-versterker

Ook snel internetten op zolder en in de tuin! Probeer hem eerst 14 dagen uit en vergroot je bereik

€ 49,00 eenmalig

KPN Veilig - 5 apparaten

Altijd veilig internetten op 5 apparaten.

€ 5,00 /mnd

Interactieve TV erbij?

Vergelijk en bespaar met KPN Alles-in-1

Tijdelijk de eerste 6 maanden € 35,- /mnd

Wil je meer weten?

 • Overstapservice

  Zorgeloos overstappen

  Als jij overstapt, doen wij bij KPN al het werk. We hebben voor onze nieuwe klanten een Gratis Overstapservice ontwikkeld voor een naadloze overgang. Wij gebruiken je gegevens om je overstap te regelen bij je oude provider. Klik tijdens de bestelling op 'Ik wil dat KPN mijn abonnement(en) opzegt'.

  Gratis Overstapservice

  • Geen dubbele kosten
  • Tijdens je overstap kun je gewoon blijven internetten
  • 23 werkdagen i.v.m. wettelijk opzegtermijn oude provider

  Zelf opzeggen?

  Als je zelf je contract bij je huidige provider opzegt, kun je er bijvoorbeeld voor zorgen dat de abonnementen overlappen. In sommige gevallen kan dit handig zijn. Bijvoorbeeld als je gaat verhuizen en op twee plekken tegelijkertijd internet wilt hebben. Na je bestelling krijg je toegang tot onze Overstaptool waarmee je binnen vijf minuten een brief aan je provider schrijft. De voordelen van zelf overstappen zijn:

  • Sneller je pakket thuis: 11 tot 16 werkdagen
  • Overlap mogelijk

 • Installatie en Monteur + WiFi-check

  Afspraak maken met de Gratis Monteur

  Bij jouw pakket krijg je een Gratis Monteur die alles voor je installeert. Na installatie doet hij ook een WiFi-check. Jij hoeft hiervoor alleen de installatieafspraak te maken na je bestelling. Je ontvangt binnen 2 werkdagen per mail of post de orderbevestiging met de gegevens hiervoor. Je kunt de Gratis Monteur inplannen op een moment dat het jou uitkomt en hij gaat pas weg zodra alles werkt. De monteur is beschikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 18.00. De monteur installeert het modem, max. 2 televisies (afhankelijk van je pakket), 1 laptop, pc of tablet en zorgt voor een werkende vaste telefoonaansluiting.

  Zelf installeren: binnen 20 minuten klaar!

  Je hoeft geen gebruik te maken van de Gratis Monteur. Ons pakket is namelijk zo eenvoudig te installeren, dat iedereen het binnen 20 minuten zelf kan. Dat vinden we belangrijk: dat het pakket geïnstalleerd kan worden binnen een paar simpele stappen. Ook als je niet technisch bent. Als je geen monteur wilt, hoef je niks te doen. Wil je toch hulp? Dan kun je altijd nog de Gratis Monteur inschakelen. In sommige gevallen is een monteur noodzakelijk. Hiervan brengen we je na je bestelling op de hoogte. Op deze manier garandeert KPN altijd een zorgeloze installatie.

  Extra's

  Wil je iets extra? Zoals een draadloze verbindingsset, WiFi-versterker of extra lange kabel? De Gratis Monteur neemt dit gelijk voor je mee. De kosten hiervan worden op je eerste factuur in rekening gebracht.

  Al internet van KPN?

  Heb je al Internet van KPN en bestel je Interactieve TV erbij? Dan is het installeren heel eenvoudig en is een monteur meestal niet nodig. Mocht het toch niet lukken, dan staan onze gratis Klantenservice en Gratis Monteur voor je klaar. Je kunt het beste bellen zodra je tv-aansluiting is opgeleverd, je ontvangt hierover een SMS.

 • Levering en pakket

  Wanneer krijg ik mijn pakket?

  Het installatiepakket ontvang je uiterlijk 3 dagen voor de ingang van je pakket, maar we doen ons best om het nog sneller te leveren. Je ontvangt dit via de betrouwbare verzending van PostNL. In het pakket vindt je het modem, de tv-ontvanger(s) voor Interactieve TV, het aansluitmateriaal en een duidelijke gebruikershandleiding.

  Kan ik het pakket op een ander adres laten bezorgen?

  Ja, je kan je pakket op een ander afleveradres laten bezorgen. Vul dit in bij je adresgegevens tijdens de bestelling.

  Niet thuis?

  Als je niet thuis bent op het moment dat ze bezorger langskomt, bezorgen we het pakket bij je buren of bieden we het op een andere dag opnieuw aan. Mocht het pakket dan niet bezorgd kunnen worden, dan ontvang je een kaart in de brievenbus met het adres van de dichtstbijzijnde afhaallocatie zoals een postkantoor. Hier kun jij of iemand uit je gezin het twee weken lang ophalen.

  Levertijd

  • Ben je nog geen klant, dan heb je binnen 14 werkdagen KPN thuis. Tenzij je gebruikmaakt van de Overstapservice. Dan zijn wij verplicht 23 werkdagen te hanteren.
  • Wordt je pakket via ons glasvezelnetwerk geleverd? Dan bestaat de mogelijkheid dat een Gratis Monteur noodzakelijk is voor de installatie van je internetverbinding. In dat geval wordt er telefonisch contact met je opgenomen om een installatieafspraak te maken. Je hebt met glasvezel binnen 11 werkdagen internet van KPN. Tenzij je de Overstapservice gebruikt. Dan zijn wij verplicht 23 werkdagen te hanteren.

Terug naar boven

Reviews door klanten

Geen gedoe

3,0

Wij zaten al jarenlang met internet ergens anders en moesten een paar keer per dag het internet resetten door de stekker van het modem eruit te trekken. Na overstap naar KPN hier geen last meer van. Wat een rust!! Internetsnelheid leek in vergelijking lager dan wat we hadden, maar we hebben eigenlijk geen verschil gemerkt. De monteur was ook super en nadat hij alles had aangesloten heeft hij nog de snelheid gecontroleerd en hij zei dat mocht er iets zijn dan kunnen we altijd weer op nieuw een monteur krijgen.

01-05-2017 door FdeJager
 • Totaalscore 7,5
 • Gebruikersgemak 8
 • Mogelijkheden 7
 • Levering 7
 • Installatie 8
 • Totaalscore 7,5

Monteur

3,0

We hadden het internet eerst zelf geprobeerd te installeren, maar we wonen in een oud huis in Rotterdam en daardoor lukte het niet zelf, dus toen hebben we gisteravond laat de klantenservice nog gebeld en kregen we de vanochtend gelijk een monteur. Hij heeft wat draadjes in de meterkast omgewisseld en toen werkte alles. Onze dochter had al mobieltje van jullie en we zijn nu compleet geworden en daardoor krijgt ons dochter nu ipv 2 gb het dubbele en wij betalen 5 euro minder per maand, dus dat scheelt weer! We vinden het wel jammer dat we geen 100 mbit/s kunnen krijgen, maar misschien in de toekomst wel.

29-04-2017 door Jacq1
 • Totaalscore 6,8
 • Gebruikersgemak 7
 • Mogelijkheden 7
 • Levering 7
 • Installatie 6
 • Totaalscore 6,8
 • Gratis overstapservice
 • Betrouwbaar netwerk
 • Gratis monteur
Terug naar boven

Nog 0 dagen 0 uur 0 min 0 sec.

6 mnd korting

/mnd

Let op: Doe de postcodecheck en controleer de beschikbaarheid op jouw adres. Prijzen zijn inclusief btw. Modem in bruikleen. Het Alles-in-1 abonnement loopt minimaal 1 jaar. Binnen dat jaar kan je niet kosteloos opzeggen. Daarna wordt je abonnement vanzelf omgezet in een abonnement voor onbepaalde tijd. Het abonnement is dan per maand opzegbaar. Interactieve TV is alleen verkrijgbaar i.c.m. Internet van KPN. Op de kortingsactie zijn actievoorwaarden van toepassing.